Kommentera Mera

Vad är då detta?

En stor del av nöjet (iallafall i mitt fall) med att blogga är ju kommentarerna man får. Själv blir jag alltid lika glad varje gång jag får en kommentar. Och försöker alltid att svara. Att få peppa, tack, ros och uppmuntra från mina läsare är så himla mycket värt. Och för att sprida lite glödje i blogglivet så tänker jag kommentera mera, som ett tack till dem vars bloggar jag följer. För det är ju så kul att få dyka in i någon annans värld en stund då och då. Att få tips och råd. Inspiration och skratt. 

Så vad säger ni bloggare? Let´s interact! Från och med nu, idag, ska jag kommentera MERA. Är det nån som vill haka på? Plocka in min bild ovan så ser vi om det kan bli en rörelse. Kanske inte i den stora bloggosfären, men i det lilla vattenglaset kanske. 

Nu peppar, hejar och tackar vi varandra! 
Tjoho! 
Kommentera MERA!

2 kommentarer:

Angelica sa...

Hej!

Hade också Frejkakudde, på min lilla Jonathan. När började er lilla dotter gå? Gick det bra på efterkontrollen sedan?

Mvh/Angelica

Frida sa...

Hej! Kul att du hittat hit. Ebba började gå med sin lilla gåvagn när hon var ca 10-11 månader och sprang runt med den rätt länge. Men när hon var 13 månader gick hon själv. Vi hade först en koll när hon var 14 månsder, men då blev vi nog kallade lite för tidigt för då ville de följa upp igen ett halvår senare. men då gick det fint. Lycka till med din lille grabb! Hälsningar Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...