onsdag 22 april 2015

Misslyckad shopping

Idag var jag inne i Göteborg på jakt efter amningsbh. Det var så härligt väder med strålande sol, blå himmel och underbar vårvärme. Hade sett fram emot att lite snabbt köpa en bh eller två och sen strosa runt i andra affärer. Men idag blev jag mest stressad, varm och svettig. Hade två timmar på mig. Max sov gott i vagnen hela tiden. Hann genom fyra bh-butiker. Fick hjälp av fyra mycket välvilliga expediter. Fick provat flera amningsbhar, fula som vackra. Ingen passade mig. Ingen. Mina bröst är så stora nu att största kupstorleken inte ens passar mig. Huuuur deprimerande är inte det då? Så jag åkte hem utan ny amningsbh (än mindre andra klädfynd) och får surt fortsätta använda den enda amningsbh som passar. En som mer är en grå urtvättad mardröm som passar men inte ger något stöd. Gissa om jag ikväll har googlat om bröstförminskning? 

3 kommentarer:

Fifi sa...

Men att det ska vara så svårt att tillverka bh-ar som passar alla? Det måste ju finnas många som får jättetuttar när de ammar? Jag menar, jag som har b-kupa i vanliga fall fick ju för fasen e-kupa!

Tess sa...

Men att det ska vara så svårt? Det borde ju finnas tycker jag. Särskilt eftersom de allra flesta får stora bröst i samband med graviditet eller amning!
Dumma dem! Du är fin du!

Frida sa...

Tack för pepp vad gulliga ni är :)

Ja jag kände mig helt uppgiven och då var jag ändå hos butiker som specialiserat sig på bredare sortiment då jag omöjligt kan hitta nått på de vanliga kedjorna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...