fredag 27 februari 2015

Vi äter popcorn till kvällsmat och dagens timmar 'skärmtid' är oräkneliga

Detta inlägg borde publicerats igår men livet kom emellan. 

Idag har jag och mitt lilla gäng varit sammanvuxna med soffan. Tredje dagen vi är själva och en lång dag därtill, Andreas gick vid 07 och kommer hem först 20:30. 

Lillebror och min generösa leverans av mjölk har kommit på kollisionskurs. Han äter, magen blir full, han får förfärlig hicka. Men värst är att han verkar ha ont i magen och måste kämpa när han ska bajsa. Haft en mycket ledsen liten pys i min famn mest hela dagen. Vaggat, buffat och vyssjat. Lunchen blev sen (och äcklig) och stackars Ebba har fått sitta med iPaden aldeles för mycket idag. 

Framåt halvfem lyckades jag få ut hela trion och så länge vagnen var i rörelse var liten nöjd. Men nu när vi kom in fastna vi i amma och trösta-läget igen. Och det fick bli publikfriare till Ebba, popcorn till kvällsmat. Väl medveten att hon åt kass till lunch och borde äta nått bättre. Men hon svälter ju inte precis. 

Dessutom kryper det i mig för det ligger leksaker, barnkläder och prylar över hela bottenvåningen och att städa upp idag som jag tänkt funkade inte. Hatar att vara hemma i ett stökigt hus. Fredagsmyset idag lär utebli till förmån för städande, nu när på spåret ändå är slut, så vi får lite ordning här hemma och slipper bo i en rövarkula. Tjoho fab life as småbarnsförälder. 

På pluskontot ligger dock massa gos, kramar och pussar. För trots att vi suttit fast i soffan har vi det stundtals väldigt mysigt. 

1 kommentar:

Tess sa...

Våga inte ha dåligt samvete bara! Popcorn funkar fint till kvällsmat. iPad är minsann även utvecklande på alla de möjliga sätt. Det kunde varit sju resor värre. Och det blir bättre. Sen (men vad hjälper det. Jag vet) Kram på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...