söndag 5 januari 2014

Kolla! Här är en bild från vårt vardagsrumHär har ni en del av vårt vardagsrum. Just den del ni ser är vi inte riktigt nöjda med varesig möbler eller inredning i. Tycker det ser en smula omysigt och inte så inrett ut. Soffan plocka vi ner från övervåningen tillfälligt förra julen och den har fått stå kvar där. 

Vi har öppen planlösning så väggen ni ser är en fondvägg som fortsätter in i köksdelen. Är väldigt nöjd med tapeten. Men nackdelen med att vi är nöjd med tapeten är att om man inte är ense om vad för tavlor och hyllor som ska upp på den så kommer inget upp på den. 

Planen är att där soffan står ska vi ha nån form av skänk/bokhylla, med förvaring för datorer, spel och leksaker samt få en avställningsyta för levande ljus, nån prydnadspryl och blommor. Och ovanför där tänker jag mig min stora spegel med guldram. Där granen står ska vi ha en eller två fåtöljer, gärna i nån stark färg typ orange, rött eller grönt.

Längst fram sitter att den lilla febriga (åter igen) dottern med en kvällsmatsbuffé till sig, som hon istället matade Pingu med. 
 
(Detta är en del av en bloggutmaning skapad av Onekligen med 31 ämnen att blogga om nu i januari.)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...