tisdag 3 december 2013

Heja Skolan!

Vid dagens lämning på (för)skolan så gled Ebba ur ytterkläderna och sen kravlade hon sig upp i famnen på en av förskolefröknarna. Och kramades. Länge kramades de. Hon mös kvar där i frökens famn helt avslappnad och glad. Nästan så länge så mamman blev sotis, men bara nästan. Sen gled hon ner och jag fick pussar, kramar, vink vid fönstret och en drös slängpussar. Så mysigt. 

Allt har allt lossnat nu. Lämnar en glad och förväntansfull unge varje morgon. Helt tack vare personalen som har varit toppen hela hösten. Även om Ebba stretade emot länge, var arg och grät, kände jag mig alltid 100% trygg med att lämna henne för personalen är så stabil och fin.

Nu funderar jag på nån liten julgåva till fröknarna. Kanske baka de där goda saffransskorporna. Eller nån blomma. Julblomma? Orkidé? Eller nått annat? Vad ger ni era förskolefröknarna i present? Eller ger ni dem nått alls? 

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Så skönt att det går bra på förskolan. Dante springer också in utan att knappt säga hej då till en längre, så det känns ju lite i mammahjärtat men samtidigt jätteskönt att veta att de gillar att vara på förskolan och att de har blivit kompisar med både fröknarna och barnen.

Vi har inte haft en tanke på att ge fröknarna något. Brukar man det? Jag har ingen koll. Vi ska ha lite julfirande på gården på förskolan den 16:e med lite julfika på barnens avdelning sedan. Det är lite knytis så alla föräldrar får ta med något att äta eller dricka som räcker till ca 8 personer, så delar man på fikakostnaden på det sättet.

Jag gillar också Ds förskollärare och tycker det verkar fungera fint, vilket känns underbart iaf.

Frida sa...

Vet inte om man brukar det. Men tycker våra gjort så bra jobb med Ebba som var så arg och ledsen första tiden och som nu älskar det. :) känns kul att visa att man uppskattar deras jobb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...