tisdag 24 december 2013

God Jul!


1-2-3-5-8-9-10 så räknar vår älskade lilla tjej med de fantastiska blå ögonen. 10 räknar vi till som de tio lediga dagar som hela familjen är hemma. Mamma pappa hemma Inte jobba, säger Ebba. Än talar hon inte rent, men orden bubblar och vi förstår nästan allt. 

Igår åkte vi till badhuset och plaskade loss. Bilden är från korv med bröd-fikan efteråt. Sista maten och klapparna inhandlades därpå rätt smärtfritt. Sen infann sig stora julefriden. Uppesittarkväll, julklappsinslagning och finöl.

I fjol kom all släkten hit och firade hos oss om julafton, stort, mycket och skoj, såväl vad gäller mat och berget av julklappar. I år firar vi jul flera gånger och delar upp familj och klappar på flera dagar. Vart firande blir mer lugnt och mysigt på så vis tycker jag. Idag firade vi hos mina föräldrar och det va sådär lugnt och skönt, och gott. Tomten hoppa utanför fönstret, vi lekte julklappslek och spelades spel. 

Vi har lite julfirande kvar närmsta veckan, och så ska vi bekanta oss med de två hårda klapparna tomten kom med iPad och AppleTV, mysigt i två helt olika kategorier. Skönt med jul! Ta hand om er alla och ha en riktigt fin jul!
1 kommentar:

Ulrika sa...

Hihi, känner verkligen igen räknandet. Dante hoppar dock alltid över 3, hur mycket vi än tjatar om det och tragglar, det blir typ 1,2,4,5,6,8,9,10. Ibland får han till alla siffror utom 3, ibland glömmer han fler siffror. Han kunde dock räkna 1-2-3 innan han lärde sig mer siffror, men han verkar ha glömt 3 igen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...