söndag 27 oktober 2013

Thank You Copenhagen!


Som ett nyförälskat, piggt, glatt och nyshoppat och nybadat par lämnar vi nu Köpenhamn och rullar hem mot Sverige och lilla dottern. Preppade med fniss, energi, god mat och spännande framtidsplaner. 2014 ska bröllopsklockorna minsann ringa. Så nu kan ni förvänta er en ny etikett i bloggen att läsa om. Vilken fin helg vi haft. Underbart att bara få vara vi två och bara få vara tillsammans utan planer, måsten och krav. 

Om helgens första matupplevelse var en flopp så gick det bara uppåt sen, först en läcker burgare på en småsolig uteservering. Sen var vi på Mikkeler Pub, riktigt skönt häng och massa smarriga öl på fat i småglas, med läcker korv och smågurkor. Sen en till mysig pub med lokalt öl. Kvällens grand final var Restaurang Bror, en matupplevelse utöver det vanliga, ska ni till Köpenhamn gå dit! Maten, servicen och charmen i lokalen var verkligen en upplevelse. Fine dinning möter verkligheten. Avslappnat och proffsigt. 

3 kommentarer:

Tess sa...

Härlig helg ni haft! Man behöver ladda batterierna på alla sätt :)
Ni är så fina ihop!
Kram

Frida sa...

Ja verkligen en härlig helg, verkar som ni haft det samma.
Tack så mycket :) Vi är ett bra team :)

Anonym sa...

Vad kul att köpenhamnsresan blev så lyckad : ) Och tumme upp för framtidsplaner där bröllop ingår. Mer kärlek åt folket! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...