torsdag 25 juli 2013

Tecken-på-semestrande-småbarnsmamma:

- du råkar se en spegelbild på stan och tänker "henne borde de skicka stilpolisen på" och sen "Gaaaahhhh det är ju jag!"

- du inte riktigt kommer ihåg vilken dag det var som du tvättade håret på senast och snor ihop det i en knut mitt på skallen å hoppas se sådär chick ut som alla fashionabla modebloggerskor gjort de senaste åren. 

- du har stenkoll på vad som packats ner i dotterns väska, men har noll koll på vad som finns i din egna väska. Läge för improvisation helt enkelt och att missmatcha. 

- du har schyst solbränna i ansikte/bröst/armar/ben efter timmar vid lekplatsen klädd i linnen och shorts, mage/rumpa/lår är däremot sådär schysta vita och dessutom lite dallrings degigiga.

- du gått med flagnande nagellack fler dagar än det var helt och glansigt. 

- du känner till allt ovan, rycker på axlarna och struntar i allt ytligt och fortsätter ha just semester med din unge och sambo. 

2 kommentarer:

Fröken Fisk sa...

Är väl inte tecken som bara mammor kan ha. Har dålig koll på vilken dag det är, inbillar mig att bara i sjön är samma som att tvätta håret och tunikor kan manha flera dagar även när man är svettig....

Ida Lundmark sa...

Hej Frida!

Gillar din blogg och är intresserad av ett samarbete med dig:) Hör gärna av dig på Ida.lundmark@betreut.de så får du veta mer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...