tisdag 23 april 2013

Semestern är bokad

Woho! Vi ska få sand mellan tårna, äta glass å bada i havet! Turkiet here we come!

Första utlandsresan med barn, vad packar man? Hur fixar man enklast flygresan? Det mesta känns rätt självklart. Men hoppas nån av mina läsare vill dela med sig av smarta tips för en skönare semester.

7 kommentarer:

Tess sa...

underbart!! Nässpray en timme innan man lyfter, o ngt att dricka/napp vid lyft o landning så är det lugnt. Lite surprises på flyget är ju bra så man inte tröttnar! Om E dricker välling så ta med det, det är kalas att ha. Får de automagiskt vätska. Lägg ett blöjpaket i vagnen när ni checkar in så slipper ni ha det i pakningen. Annars har jag inga tips. Ta det lugnt o avslappnat. Man åker inte direkt till ett u-land :)

Frida sa...

Oh många bra grejer, nässpray, nappflaska å blöjor i vagnen! Tumme upp på de :)

Petra S-H sa...

ah vad skönt, vill också!!! Små roliga presenter/nya leksaker att ta fram under flygresan! Se till att äta själv så blodsockret hålls på rätt nivå ;) Oh sa jag redan att jag också vill….

jenny - mammaliv i Nashville sa...

Vad härligt för er! Hoppas ni får en underbar resa! Jag har flugit en himla massa med August & ska snart göra en "storflygning" igen till Sverige :)
Packar typ ALLT vi använder dagligen "utifall" ;) Så mig ska du inte fråga om packning, hehe

Frida sa...

Är superduperpeppad och har nästan börjat höra packlistor fastän det är en månad kvar lite drygt :D

Kul med kommentarer i bloggen har ekar lite här.. Tack tjejer! :-)

Bella sa...

Hej Hej!
Hittade in här via Alexmo, mitt tips som inte är alls bra för tänderna men väldigt lugnande och tar tid: Klubba! Min lille son sög o svalde under hela landningen. Annars är mitt tips kudde (ja, otympligt men så skönt att sova på, ha under armen, luktar hemma etc.)
Jag hade även med sånt min son inte brukar få äta annars russin, mariekex, majskrokar etc. Småpresenter är bra tips!

Frida sa...

Välkommen hit! Tack för bra tips, köpte små russinaskar idag. Testa å det var en hit. Godis har vi inte bjudit henne på än, men en flygklubba lät ju smart :-) tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...