söndag 10 mars 2013

Sköna söndag

Märks att Ebba inte riktigt är sig själv efter kräksjukan än. Äter till och från riktigt dåligt, får truga henne med favoriterna. Och så har hon till och från ett känsligt och lite smågrinigt humör, mycket mer gråt än vi är vana vid. Men som tur är också skratt och bus mellan varven. Efter 58 timmar kräkfritt hade vi i natt ett bakslag, igen, nattvällingen kom upp, över hela Ebba, i vår säng. Bara att klä av stackars skrikande stackars barn, duscha av henne, mera gråt och sen bädda om sängen. Sen tog det lång tid innan vi somnade om.

Idag tog jag med Ebba på en tur till mormor och morfar och ett skönt miljöombyte. Hon skrattade högt när vi parkerade utanför deras hus och hon såg morfar och Valle i fönstret. Hemma igen blev det en sväng ute i den kyliga vårsolen. Söndagshäng med familjen helt enkelt. Kvällen avsl.
utades med middagsbesök av Andreas kompis Tobbe.

I veckan som kommer blir det tre jobbdar i Stockholm för mig. Hoppas på en Ebba som äter och sover bättre så hon och pappan får mysiga egendagar. Kommer längta ihjäl mig. Längsta tiden jag varit borta från mitt lilla hjärta.

Tittut!


Rutschkana är grejen!


Leker med lekaskerna hos mormor och morfar.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...