söndag 3 mars 2013

Randig dag

Än en dag i kräksjukehuset, denna har spenderats i övertäckt soffa framför all sköns skidåkning. Ebba har varit sämre idag, knappt fått behålla vatten, sovit mycket och legat som en varm febrig liten vante i våra famnar.

Vi har fortsatt att tvätta och tvätta. Beundrar de som fixar sånt här utan egen tvättmaskin. I princip varje spya har för oss inneburit minst ett klädbyten och sen ett gäng sängkläder och handdukar på det. Man kan lugnt säga att vår tvättmaskin och torktumlare har fått bekänna färg.

Upptäckte efter senaste klädbytet(tänk raffsa åt sig kläder ur gigantisk tvätthög) att jag och gumman råkat få på oss matchande kläder med liknande randiga tishor och grå brallor. Gäller att se det roliga i situationen. Tack och lov piggna hon till fram mot kvällen, fick behålla både vatten, isglass och smörgåsrån.

Nu hoppas vi på en lugn natt och ett slut på kräksjukan. Imorgon är det jobb gör mig och Andreas får köra solo, hoppas på en lugn morgondag. Och att vi håller oss krya, tycker det bubblar i magen men det är förhoppningsvis bara inbillning.

2 kommentarer:

Tess sa...

ååå fy stackare, och stackars Ebba. Hoppas hon är bättre och att ni klarar er
kram

Frida sa...

Seg rackare som anföll oss alla tre, vi vuxna mår bättre, vara lite veka än och smittar väl fortfarande. Ebba har dock inte blitt helt bra än :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...