torsdag 3 januari 2013

Hej 2013

Vi firade in nyåret uppe i Kungshamn. Vi, svägerskan, svärmor och stor och lillkusinen. Lugnt mysigt och skönt. Go mat laga vi också. Halva gänget var förkylda och Ebba hosta halva kvällen men sov sig genom raketerna vid tolvslaget. Vi fick härlig start på året med sovmorgon och väcktes till nybakta frallor till frukost. Lyx! Sen en solskenspromenad vid havet.

Tror 2013 kommer bli ett mycket bra år. Ebbas utveckling rusar fram och nu är det inte långt borta tills hon verkligen går, idag tog hon 7/8-9 steg flera gånger om. Och med en springande, glädjetjoande unge i huset kommer det bli fart och fläkt på 2013.

Planen är en pappavår för Andreas och Ebba, sen gärna ett långt sommarlov ihop alla tre och sen dagisstart i augusti. Vi får se hur våra scheman ser ut, men jag drömmer lite om att kunna gå ner i tid alt jobba hemma lite för att kunna få mer tid med Ebbis. Tiden och ekonomin får se hur vi gör. I år har vi i alla fall inga stora renoveringsplaner för huset vilket känns himlahimla skönt. Nu ska här bara pyntas, dekoreras och inredas...


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...