onsdag 5 december 2012

Det strålar en stjärna

Har inte gått all in på julpyntet än. Men snart så. Men adventsbelysning är i alla fall på plats i huset. Bjuder på bild från vårt sovrumsfönster. Lite kitschig men jag tycker den är ljuvligt julig min fina stjärngardin. Så här får mys gå före stil. Julkänslan smyger sig på extra mycket nu när det ligger massa snö på marken. Mös med glögg och pepparkakor framför TVn ikväll. Julsånger sjungs i barnkammaren var kväll. Ebbas favoriter verkar vara "Nu tändas tusen juleljus" och "Det strålar en stjärna". Inser att väldigt många sånger handlar om den där polstjärnan som så mystiskt tändes när Jesus föddes, massa hokuspokus med den Guds son nedkomst till jorden tycker jag. Nå ja. Mysigt med juleljus och julsånger. Vilka julsånger sjunger ni där hemma?


1 kommentar:

Ulrika sa...

Har inte hunnit pynta något än & det kanske inte blir så mycket i år heller. Gillar dock myset med julljus och julpynt egentligen, men då vi inte firar jul här hemma, så känns det inte lika kul att pynta. Nästa år ska vi pynta mycket bättre, då Dante är lite större. Någon stake kommer nog komma upp i fönstren i år också, för att kunna få lite julstämning.

Ska definitivt börja spela julsånger för Dante här hemma också. Gillar julsånger för det ger lite extra julstämning. Kan inte komma på vilken som är favoriten just nu. Gillar dock den svenska låten vars refräng går så här "Tänd ett ljus och låt det brinna! Låt aldrig hoppet försvinna. Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen..."

Kram på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...