söndag 4 november 2012

En vecka kvar

Det skär lite i mitt mammahjärta, om en vecka börjar jag jobba. Och det är slut på tiden då jag fick hänga hela dagarna med den här lilla gullungen. Gulp! Kommer ju längta ihjäl mig!

Fast det ska bli rätt kul att börja jobba igen och få träffa alla mina goa kollegor och ta igen allt som jag missat senaste året. Känner mig taggad och laddad med ny kraft och energi för jobbet, jupp faktiskt! Att bli förälder sägs ju innebära att man blir effektivare.

3 kommentarer:

Emma sa...

Förstår att det känns lite vemodigt. Men vad härligt för Ebba att få vara själv med sin pappa under en tid också. Hur länge blir han hemma?
Hoppas det blir kul att jobba igen. Tror att du kommer vara super effektiv och kombinera jobb och hemmaliv utan problem. Kram!

Frida sa...

Ja det blir supermysigt för dem, han ska va hemma till augusti är planen. Det är väl bara att anpassa sig och vänja sig för det är ju så livet kommer se ut :-)

Ulrika sa...

Skönt att du känner dig taggad. Det kommer säkert gå fint.

Jag hoppas också jag kommer känna mig taggad för att jobba när det blir dags för mig att börja. Än så länge har jag mest jobbångest om jag tänker på jobbet. Vi hoppas det ändrar sig innan den 1 feb när det är dags för mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...