söndag 10 juni 2012

Lite rött, lite grönt och lite gult

Gumman får välja vad hon vill mumsa på själv. Kokt broccoli, avokado, vattenmelon och ägg. Funkar rätt bra.

6 kommentarer:

Eleonor sa...

Hon börjar bli stor nu lillan, så sött! Tilde blev helt till sig förut när hon såg att Ebba gungade, hon sa: "Kan Ebba gunga ????? " Hon ville genast åka till er och gå ut med Ebba! :-) Hoppas ni haft en mysig helg ute på Orust.

Emma sa...

Yummie!

Vad för mat gillar Ebba?

Larven livet kärleken sa...

:) härligt! inte rädd hon ska sätta i halsen? Natanael ville verkligen gnaga på kycklingbit idag.. jag blev helt nojjig..

Frida sa...

Ebba har plötsligt blivit mer sugen och nyfiken på mat, gapar när skeden närmar sig munnen. Idag blev det mosad banan/kiwi till lunch och middag bestod av tre sorters mos(potatis, morot, grönaärtor) samt äpplemos till dessert. Allt gick ner med lite vatten.

Inte så rädd att hon ska sätta i halsen. Hon sitter upp och vi har vatten redo. Dessutom är de grejer hon fått sånt som ändå går sönder i munnen om man suger på dem. Och hon suger mest. Stekt ägg verkar dock va poppis.

Ulrika sa...

Stor tjej nu. Trodde inte de skulle kunna äta ej puread mat så tidigt. Kul att det fungerar bra.

Vi får också börja med mer smakportioner. Har varit lite lat hittills.

Frida sa...

Jag kanske är våghalsig och övermodig som matar henne med sånt. Men hon är så nyfiken. Välkokta pastaskruvar är nog favoriten. Men har haft framgång med pureead mat helt plötsligt. Så nu kör vi mer på det. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...