fredag 8 juni 2012

Dags för först kontrollen

Minns ni von Rosen-skenan och Frejkakudden? Vi har nästan glömt bort dem nu. Trots att Ebba rätt så exakt haft dessa halva sitt liv så känns det som om hon alltid har varit bara goa mjuka mysiga hon. Man glömmer fort. Sex veckor av vardera skena hade hon så totalt 12 veckor kämpade vi på och vi hoppas verkligen att behandlingen hjälpt. Och nu är hon nästan ett halvår och imorgon är det då dags för första efterkontrollen. Röntgen och läkarundersökning. Jag har varit nervös hela veckan. Vill att hon ska få fortsätta upptäcka världen ohejdad av skenor mm, man ser att hon är redo att lära sig krypa och kravla, stå och gå. Så håll tummarna för oss så att allt är fint med vår underbara flickas höfter.

3 kommentarer:

Eleonor sa...

Ojj va söt hon är lilla skruttan när hon gungar! Sparar ner den bilden på iphonen direkt =) .. Hoppas allt går bra idag, tänker på er! På mån eller tis väntar en överaskning på brevlådan. Håll utkik! =) ... Kram Eleonor

Marie sa...

Jag håller alla tummar jag har!! Tänker på er, det kommer säkert gå bra.
Massa kramar!!

Frida sa...

Alles gut! Nu är det en kontroll kvar när hon lärt sig gå. Men det kändes och såg bra ut. Skööönt. Nu ska vi fira med räkmacka i solen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...