lördag 14 april 2012

Kusinbesök

I takt med att Ebba blir större och äldre så blir det helt klart mindre tid för mig om dagarna till att pyssla med annat. Hon sover mycket kortare och mindre perioder nu. Och blir helt klart uttråkad snabbare när hon lämnas ensam i babygym, babysitter etc så att sitta vid datorn längre stunder är lite svårt numera. Här krävs det underhållning, eller i alla fall att man håller henne nära. Och de stunder då hon faktiskt sover så försökter jag att hinna med andra bestyr så som att gå på toaletten, duscha, laga mat, diska, tvätta och annat spännande och roligt ;-)

I veckan som gått var det ju påsklov och vi fick besök av Ebbas storkusin Tilde i dagarna två. Och det märktes att Ebba tyckte Tilde var rolig och att det var mer aktion här hemma, för Ebba sov än mindre om dagarna de dagarna. Bjuder här på lite foton från en tur till några av lekplatserna i området där vi bor. Då var även min syrra och hennes Tuva med. Ebba verkade dock inte bry som om lyxen att ha båda kusinerna i sin närvaro för hon sov som en stock i sin vagn.
Tuva blev väldigt förtjust i Tilde och följde hennes minsta steg. Gungade Tilde skulle Tuva gunga, körde Tilde Ebbas vagn, skulle Tuva köra sin vagn. Klättrade Tilde upp i en lekställning var Tuva hack i häl. Gulligt!


Andreas fick hjälpa Tuva att klättra lite. Tilde är ju en stor tjej å¨snart 8 år som kan klättra lite bättre än Tuva som bara är 2 år.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...