måndag 16 januari 2012

tjejdagIdag har jag och Ebba haft en riktig tjejdag. Andreas for iväg till jobbet innan vi vaknat ordentligt, och hade kvällsaktivitet med jobbet så vi skulle få va själva hela dagen. Så vi tog oss en rejäl sovmorgon. Klev ur sängen först klockan elva, sånt man måste passa på att göra när man är föräldraledig.

På eftermiddagen åkte vi in till stan för att träffa ett gäng tjejer som jag snackat med på nätet först som gravidisar och senare när våra små bebisar börjat ploppa ut en efter en. Totalt är vi 21 tjejer som väntade/väntar barn december och januari. Ebba var första ungen ut och nu är det bara sex barn kvar som ska komma ut. Var jättekul att träffa dessa tjejer som man snackat så mycket bebis och graviditet med. Och såklart himla skoj att få se fem andra små bebisar med.

Gick jättebra att åka runt själv med Ebbis i bilen med. Hon sov som en stock hela tiden. Så jag kunde till och med passa på att stanna på Rusta och bunkra upp med bra tvättlappar. Nu på kvällen har vi gosat med sociala katten och plöjt X antal avsnitt av min amingstv Sex And The City. Mysigt. Nu ligger snuttan å viftar med armarna och smaskar med munnen så det är nog hög tid för mig att öppna tuttfabriken igen :)

3 kommentarer:

alexandra blivande 2 barns mamma sa...

låter som en toppen dag.. :)

Tebbe sa...

Desamma, kul att äntligen få träffa dig och såklart fina Ebba. Är så mäktig imponerad henne som är en sån tillfreds liten tjej trots skenan som man själv skulle tycka var ganska jobbig att ha på. Barn är ju fantastiska kämpar! (och mammorna med, så tummen upp till dig)

Frida sa...

Alexandra: ja det var en mysig dag. ser fram emot ytterligare 9 månader av liknande dagar :-) Eller nåja pappa Andreas får allt vara lite mer delaktig ;-)

Tebbe: Det känns HIMLA skönt att hon inte måste ha denna skena så mycket till. Och även om man så klart helst inte vill ha skenen alls är jag glad att hon fått skenan så här tidigt. Nu sover hon ju mest och har inte så stora behov av att röra på sig. Hade varit värre om man upptäckt detta senare, då hade det kanske inte räckt med bara skena heller utan måst opereras...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...