onsdag 11 januari 2012

Pappatisdag

Tisdagar = Pappadagar = As lediga dag. Hurra hurra säger jag å Ebba, lyx att få ha honom hemma så vi kan mysa hela lilla familjen.
Dagen har gått i ett lugnt tempo. En tur till ICA och BVC. Stumpan växer på har gått upp ett kilo sen hon föddes. Fin gräddmjölk i mammas tuttar.
Blev en tur till Nääs Fabriker, där det finns en riktigt schyst klädbutik och Andreas hitta flera par nya jeans. Efter lite macklunch hemma tog vi en tur med vagnen i snön. Vagnen funka bra, är mer backarna i området som är jobbiga. Sen en skön eftermiddag och kväll hemma. Lagat middag ihop, storkok av soppa - så gott - och nyttigt!
De där sista 5 gravidkilona får inte stanna kvar. Man får ju inte banta när man ammar, men nyttig mat och motion skadar ju inte. Är totalt sockerberoende just nu, vill ha godis å kakor helst flera gånger om dan. Måste trappa ner på det där!
Ja ja hur som haver, vi har haft en riktigt mysig pappatisdag. Skönt att bara få ro om varandra och gotta in sig i familjelyckan!
Imorgon är det skenbyte och bad av Ebba på Östra. 66% av tiden med von rosenskena är över! Jippi ser fram emot Frejka-byxan, så mycket lättare att leva med. Idag har vi haft både en bajs och en kissinsident där vi fått tvätta in under skenan, pudrat på med babypuder och kämpat med att få det torrt mellan hud och skena. Ska bli sååå skönt att slippa den! Två veckor lite drygt kvar nu bara, tiden flyger iväg...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...