lördag 17 december 2011

SötisEbbis

Den här posen intar Ebba när hon (något ouppfostrat, men vi tar det där med hyffs senare) somnar vid middagsbordet aka tutten. Söt så det förslår, påminner om en sömnig sköldpadda som sträcker på sin hals... Hihi

Här hemma ammas, gosas, snuffsas, kelas och sovs det mest dygnet runt. Befinner mig verkligen mitt i den målbild jag hade under graviditeten och förlossningen. Andreas och jag och vår fina lilla bebis hemma i vårt julpyntade hus, mörkt ute och pyjamasbyxor på, slökolla på TV, äta gott och bara njuta av varandra och frukten av höstens renoveringar. Och snuffsa bebis dygnet runt.

Det gör fortfarande så ont i en när man ser och känner den vidriga von rosenskenan runt lilla Ebbas kropp att tårarna rinner till. Stackars henne! Men också lyckliga henne som får hjälp i tid! Som tur är så är hela lilla Ebba så ljuvlig och gosig och luktar så gott så man blir överväldigad av sina känslor för henne. Och då lyckas man glömma bort skenan lite då och då i alla fall.

1 kommentar:

Eleonor sa...

Va gosig hon är lilla skruttan, det var jätte mysigt och träffa er idag, vi gillar henne såååå! Roligt att vi kanske kan ses på juldagen, det passar oss och även pappa och Lena som vi pratade med ikväll. Vi kan väl höras på tisdag och bestämma, stor kram till er alla tre! Tack för lunchen !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...