onsdag 30 november 2011

Ingen vanlig onsdag

Idag är ingen vanlig dag:
- För idag har jag jobbat sista dagen på bra länge. Imorgon behöver jag inte kliva upp utan kan va hemma och vila. Nå ja, tänker baka och tvätta och plocka lite här hemma.- För idag har jag och min älskling varit tillsammans i tre och ett halvt år! Tiden går fort när man har roligt.- Fick vi en kul grej till sommaren att se fram emot - Andreas fixa biljetter till Springsteen på Ullevi.


7 kommentarer:

Tess sa...

då ses vi då! :)

Fridas Fånerier sa...

Ah va kul! Fick ni biljetter till fredagen eller lördagen? Sjukt att de sålde slut på vad som borde va ca 150.000 biljetter på fyra timmar...

Tess sa...

lördagen har vi, blir fint det med tänker jag :)

Anna sa...

Skönt att du har lite att fixa med medan du är hemma och väntar på bebisen. När är det bf?

Fridas Fånerier sa...

Det är två veckor kvar nu. Så eg räcker det med nedvarvning och vila. Borde nog inte hitta på för mycket grejer...

Anna sa...

Det där är så svårt för går man över tiden med två veckor så har man då suttit på arslet i fyra veckor. Det blir man knäpp i huvudet av. Jag kunde inte sitta still och fixade hur mycket saker som helst att greja med, massa "måsten".
Trots allt jag gjorde så fick jag ändå panik för att klädkammaren inte var städad när värkarna började kl 04. Så där stod jag och sorterade grejer och klockade värkar :)

Har du kollat in varktimer.se?

Fridas Fånerier sa...

Värktimer va ett bra tips. Fanns som en app till iphone med! Tackar :-)

Jag hoppas jag slipper gå över. Men känner att eftersom det varit en så hektisk höst med renovering och heltidsjobb så är det skönt att va hemma och bara njuta och ta det lugnt i huset. Så om det blir nån vecka eller två extra må det va hänt. Men vill helre att pyret föds innan jul så den får en egen födelsedag och slipper firas på julen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...