torsdag 3 november 2011

Åh lilla bebis...

...vad jag längtar efter att du ska komma ut till oss. Undrar hur du ser ut. Kommer du ha din pappas drag eller mina? Kommer du komna ut hårlös som jag var eller med kaluffs på skallen så som din pappa hade. Vill se dina småsmå fingrar och tår. Vill hålla dig i min famn.

6 kommentarer:

Ganska lagom tjej sa...

Det häftiga är att man blir mer överväldigad än vad man ens kan fantisera om, när man får det lilla knytet i famnen första gången. :)
Visst är det konstigt att när de ligger i magen så är de så nära en som de någonsin kommer kunna vara och ändå vet man ingenting om den lill* varelsen utan är spänd av förväntan på vem det är. Så mysigt och så mkt fint ni har att se fram mot!
kram på er!

Fridas Fånerier sa...

Allt känns så overkligt! Innan året är slutär jag mamma! Undrar så till vem... :-)

Ulrika sa...

Ja verkligen svårt att förstå. Ibland känns det inte som det är min egen mage när jag tittar på den. Känns väldigt konstigt. Man vet ju att det är något därinne som sparkar och rör på sig, men att den sedan att det är en liten bebis som ska komma ut och som vi ska ta hand om är jättesvårt att förstå tycker jag.

Fridas Fånerier sa...

Tycker dock att ju närmare BF jag kommer desto mer fattar jag att det ska bli en bebis här hemma. Och så går jag in i pyrets rum och kikar på vagnen, skötbord, spjälsäng och alla kläder. Då känns det på riktigt. :-)

Eleonor sa...

Hej! Jag saknar er, det var längesen vi sågs, vill träffa er snart! Jag lovar jag kommer hälsa på er jätte ofta sen (bara jag får...) jag och T skall till K-Hamn i helgen, lör-sön, ni skall inte med? Kram och hälsa brorsan! Ps. va fin bilden på nya badrummet är, det kommer bli kanon för er!!! ♥

Fridas Fånerier sa...

Eleonor: ja det va verkligen länge sen nu. I helgen blir det golvläggning, och ut med sista bitarna av köket. Ska få hjälp av min föräldrar och ev av er pappa med. Köket ska rivas ut totalt nu.. Så det nya kan komma på plats. Iiihh :-) hade dock varit skönare med en kungshamnshelg!! Slår en pling imon! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...